Gremo na zipline Bovec, doživetje, ki ga ne boste pozabili

Sedaj je čas, ko moramo biti vsi doma in sam komaj čakam, da začnemo normalno živeti, ker tako več ne gre. Meni se dobesedno že meša, potrebujem izlete, dogodke, nimam rad enoličnega življenja, sedaj pa imamo samo to. Prvo kar bom šel, bom šel na zipline Bovec, ko se bodo sprostile meje, ker želim doživeti spet tisti pozabljeni adrenalin, ko sem ga včasih skoraj vsak teden, ker sem vedno za vikende kaj novega doživel.

Ne vem, kam nas bo to pripeljalo, včasih si želim, da bi enostavno pozabil na korona virus in šel kamor bi želel, takrat, ko imam to željo, mi je tudi vseeno, če bi plačal kazen, kajti raje plačam kazen, kot pa da se slabo počitim, moje počutje gre še samo dol, nimam kam iti, ne morem nič doživeti, naši kraji so dolgočasni, tako malo za šalo, malo zares, bi bilo dobro prodati hišo in iti živet nekam, kjer bi najbolj užival, ja, zipline Bovec je super zadeva in tamkajšnji kraji so tudi lepi, kdo bi se branil življenja tam doli, poleti se kopaš, pozimi pa smučaš, to je to. 

Ko poslušam poročila, vedno bolj vidim, da bo moj zipline Bovec moral še kar nekaj časa počakati. Ne vem, kako bom preživel te mesece, res je naporno, meni se bo zmešalo. Ne morem nič enostavno moram zdržati, zipline Bovec pa bo moja motivacija za naprej in resnično bom to željo uresničil takoj ko bo mogoče, to bo tisti moj dogodek z katerim bom zabeležil konec korone virusa. Tako si bom zipline Bovec zapomnil za vedno. Še nekoga prosim da me slika in to je to. Šel pa bom sam, ker želim iti sam, ker bom tam ostal dlje časa, saj kakšne tri dni, da zipline Bovec ponovim saj dvakrat, kajti enkrat ni noben krat.