Fotografija iz morja bo postala nov fotoposter za v dnevno sobo

Kaj pa, če bi iz fotografije, ki nam je res uspela na morju izdelal fotoposter in ga nalepili v dnevno sobo? Ko imaš v družini dva otroka, in dva starša šele vidiš, kako je težko narediti eno normalno skupno fotografijo. Tiste, ki uspejo so pa običajno tiste, ki nastanejo v popolnem naključju. Po več letih nam je uspela ena zelo lepa. In to, medtem ko se je ravno pripravljalo na sončni zahod. Kar je pa res še razlog, da takšno fotografijo proslavimo. 

Zadnjič sem videla, da obstaja tudi fotoposter, ki se lahko izdela iz lastnih fotografij. Prva stvar, na katero sem pomislila, je bila ta, da škoda, ker nimamo nobenih fotografij, ki bi jih lahko uporabili za to. Ampak sedaj se mi je pa pripeljal idealna možnost z vrhunsko fotografijo, ki jo lahko namenim za to. Ne vem, kako bosta otroka vesela čez nekaj let, ko bosta najstnika in se bosta gledala na steni tako mlada. Ampak saj lahko fotoposter kadarkoli odstranim. Najbrž bo treba potem narediti kakšno beljenje ali pa nalepiti kakšen drug fotoposter, kar pa mislim, da ne bi smelo biti preveč dela. 

Se mi zdi, da sem se vsaj jaz kar odločila, da bo to tisto, kar potrebuje ta čudovita fotografija. Prepričati moram le moža, otroka sta pa vedno nad vsem novim več kot navdušena. Tako, da me najbrž ne čaka veliko dela s tem, da se vsi strinjamo s tem. S tem, da gre vse skupaj v izdelavo pa tudi najbrž ne. 

Zvečer sem po večerji začela možu razlagati o tem, kako je fotoposter nekaj res zanimivega in da bi lahko tudi mi imeli kaj takega. In tako sem še isti dan sem ugotovila, da je tudi mož navdušen nad idejo in lahko sem začela priprave, da gre izbrana fotografija v izdelavo za fotoposter, ki bo menda izdelan v roku enega tedna.